Anneliğim; hayatın bana verdiği armağanların en özeli. Her ikisinde de farklı duygular yaşadım ve yaşıyorum. Peki ya anneliğim dışında? Anneliğim dışında bir KADINım ben. Yaşayan, yaşatan ve üreten bir kadınım. Sadece kendim için birşeyler yapmalı ve önce kendim mutlu olmalıyım. Ben iyi olursam, ailem iyi olur, sonra çevrem iyi olur. Bu sebeple bir mola verip kendimi şımarttım. Nasıl mı?

Lazzoni Hotel’ de spa ile..

Lazzoni Hotel, hamam, sauna, buhar odası, masaj

Bir dönemin Golden Horn olarak adını tarihe kazıdığı Haliç’ te büyüleyici bir manzaraya sahip Lazzoni Hotel evimizin rahatlığında ve tasarımdaki uzmanlığı ile karşıladı bizi. Kullanılan mobilyalardan, kapılara, aksesuarlardan avizelere, sarkıtlara kadar her bir detayı instagram fotoğrafları için dizayn edilmiş gibi..

Otelde hizmet veren tüm çalışanlar özenle seçilmiş ve spa’ da çalışanlar ise Bali’ den istihdam edilmişler. İşlerinin ehli olduğunu anlamak için deneyimlemek gerekiyor. Gelelim tüm günü geçirdiğimiz spa keyfinin detaylarına..

Lazzoni Hotel, hamam, sauna, buhar odası, masaj

İliklerimize kadar ısındığımız sauna ile başladık güne. Ardından mermer detayları ve kurnası ile beni büyüleyen Türk Hamamına geçtik. Tellakların göbek taşında yaptığı kesenin ardından insan kendini pamuk topu gibi hissediyor. Üzerine de mis kokuların ve rahatlatıcı bir müziğin eşlik ettiği masaj alırsanız iliklerinize kadar dinleneceğinizi garanti edebilirim.Lazzoni Hotel, hamam, sauna, buhar odası, masaj

 

Aroma terapi masajının hele ki işin uzmanları tarafında yapılan masajın faydaları saymakla bitmez ama bendeki etkileri;

  • Uzun emzirme seansları sebebiyle ağrıyan sırt kaslarım rahatladı.
  • Sakinleştirdi.
  • Cildimi canlandırdı.

Lazzoni Hotel‘ in 650 m2 alanda kurulmuş Onni Hamam & Spa hizmeti kendinizi şımartmakla kalmıyorsunuz, kendinizi şehrin ortasında ama yorucu gürültüsünden uzakta bir tatil hediye etmiş oluyorsunuz.

Otelde konaklama, düğün ve toplantılar dışında spa, gastoronomi & bar, vaporetto tekne hizmetleri de bulunuyor. Dilerseniz Haliç manzaralı, dilerseniz balo salonunda düğününüzü organize edip, düğün öncesi büyüleyici Haliç manzarasında tekne ile gezinti yapıp anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Hayal etsenize Haliç’ te bir kuğu misali gelinlikle çekilmiş fotoğraflarınızı, muhteşem değil mi?

Sevgiler,

Zehra DÖRTER

@zehradorter

 

 

 

Yorum Bırakınız